Wafels

Ik verkoop uitsluitend Brusselse wafels met/zonder bloemsuiker. Ik maak het deeg nog op artisanale wijze en dit met telkens verse ingredi├źnten. Zoals bij iedere goede kok is ook mijn recept een goed bewaard geheim. Ook mijn zelfgemaakte slagroom is een streling voor de tong! Kom zeker eens proeven!

Mijn wafels kunnen warm ter plaatse opgegeten worden maar ook tal van klanten bestellen koude wafels om thuis gezellig op te eten (al dan niet warm). Indien er slagroom gewenst is bij de wafels om thuis op te eten doen we deze apart in een potje. Zo kan de wafel, indien men dit wenst, eerst in de heteluchtoven verwarmd worden en daarna besmeerd worden met de slagroom. Heerlijk!

Voortaan leveren wij ook aan tavernes, restaurants en tearooms. Voor meer informatie twijfel niet om ons te contacteren.

 

Roomijs

Vanaf nu ook ambachtelijk roomijs bij uw wafelbakkers Davy & Tom. Te verkrijgen per halve liter of per liter of per bolletje aan ons kraam. Keuze uit verschillende smaken altijd vers bereid, daar staan wij garant voor. Wij leveren ook aan huis in Willebroek en deelgemeenten.

 

Wafels opwarmen?

Hieronder vindt u nog enkele instructies om uw wafels thuis lekker krokant te verwarmen: (zie flyer)
De wafels kunnen ook in de diepvries gestoken worden zo blijven ze supervers en kunnen ze opgewarmd worden op een moment naar keuze. Nu moet je de wafels 4 minuten ontdooien en 4 min opwarmen in een voorverwarmde oven op 220┬░.